Webshopblog

Vers uit de winkelwagen!

Koffiepunten besteden in webshop Douwe Egberts

Geplaatst door Paul Budding (redactie) On

De koffiepunten van Douwe Egberts zijn bij jong en oud bekend. Al zo’n 80 jaar knipt half Nederland de zegels uit de verpakkingen van Douwe Egberts en Pickwick voor korting op de producten van deze merken. Nu is er ‘Douwe Egberts &meer’ waarmee je extra eenvoudig punten spaart en deze ook nog eens online kunt inwisselen.  Deelnemen aan het Douwe Egberts &meer-programma is gratis.

Je krijgt een persoonlijke klantenkaart waarmee je onder meer extra waardepunten spaart, en bovendien punten kunt laten overschrijven naar je klantenkaart. Je kunt deze waardepunten vervolgens besteden in de winkels en Koffie Café’s van DE, maar ook in de webshop van Douwe Egberts. Voortaan hoef je dus de deur niet meer uit om punten in te wisselen, maar doe je dit gewoon via de online shop.

UPDATE 29 november 2014: de webshop van Douwe Egberts is gesloten per 28 december 2014. Je kunt wel bij Blokker DE-koffiepunten besteden in deelnemende winkels.

 

26 reacties op “Koffiepunten besteden in webshop Douwe Egberts”

 1. y.kilkens zegt:

  graag wil ik me aanmelden voor de online webshop. wel raar dat ik het zo moet doen hoor mar goed. graag aanmelden

 2. Wat bedoel je met ‘aanmelden’? Als je je voor Douwe Egberts & Meer wilt opgeven dan kan dat via douweegbertsenmeer.nl.

 3. wat kan ik met de punten heeft u ook een boekje of waar ik heen kan omte kijkken? b.v.dank

 4. JO VERVOORT zegt:

  Mijn vrouw en ik drinken véél Nespresso, ttz L’Or Espresso … maar waar kunnen we in België met de DE-punten terecht ? Let wel: wij kopen ook in België, vnl. bij Colruyt.

  Met vers gebrande groeten,

  Jo

 5. Paul Budding (redactie) zegt:

  Ik ben bang dat je er alleen iemand in Nederland blij mee kan maken Jo… Douwe Egbert geeft op hun site aan dat ze alleen bestellingen in Nederland versturen. Maar wellicht ben je een keer in Nederland en kun je een Douwe Egbert Café bezoeken?

 6. hardenbol zegt:

  ik beschik over 5000 douwe egberts punten, wat kan ik daarmee doen.
  hardenbol

 7. Willem zegt:

  Kan ik bij de (Blokker)DE winkel ook nog punten inwisselen tegen koffie?

 8. Paul Budding (redactie) zegt:

  Helaas Willem, dit is niet meer mogelijk.

 9. Paul Budding (redactie) zegt:

  Iedere 200 punten is 1 euro waard. Je kunt dus met 5000 punten in totaal 25 euro korting krijgen op het Douwe Egberts-assortiment bij Blokker.

 10. bingovrijwilliger zegt:

  we gebruiken de D-E punten voor pakken D E koffie
  waar kan ik deze punten nu inwisselen?

 11. Mieke zegt:

  Ik heb een Douwe Egberts card met nog punten er op, waar kan ik ergens te weten komen hoeveel punten er nog op staan?

 12. Lena zegt:

  Wordt t assortiment ook nog meer uitgebreid of blijft t hierbij?

 13. E zegt:

  t lijkt onmogelijk om zonder “in te loggen” gewoonte zien wat er te wisselen valt voor punten, demotiverend! Wil een oud vrouwtje snel helpen door e.e.a. op de website te laten zien, viel dat even tegen!

 14. g zegt:

  vroeger had je een boekje waar je in kon kijken wat je voor je waardepunten DE kon krijgen. kan ik dat boekje ook via de computer bekijken en waar?

 15. FC zegt:

  Ik heb 20.000 punten, waar kan ik hiermee koffie pads kopen?

 16. Anja zegt:

  Ik ben op zoek naar het kinderserviesje van Blond dat bij D.E. verkrijgbaar was. Kan ik dat bij Blokker ook bestellen. Kan ook nergens een D.E. catalogus vinden. D.E. laat ons zo flink in de steek. Daar sta je dan met je punten waar je zo hard voor hebt gespaard.

 17. Paul Budding (redactie) zegt:

  Ai Anja, het lijkt er inderdaad op dat dat niet meer in het assortiment zit… :-(

 18. Ben zegt:

  Ik begrijp dat je geen punten meer kunt inwisselen voor koffie, klopt dat? Ik heb dat namelijk nergens een aankondiging over gelezen. Zo ja wat moeten we dan met de gespaarde punten van de club? Ik heb geen behoefte één van de artikelen te kopen die wél verkrijgbaar zijn. Klantonvriendelijke actie in dat geval, een reden minder om DE kopen.

 19. Antoinette zegt:

  Na het “zoeken” op Blokker.nl/spaaraktie Douwe Egberts etc. is het mij niet gelukt om de uitgebreide spaarcollectie v. D.E. te vinden, waarin duidelijk wordt met hoeveel punten en evt. bijbetaling men de D.E. artikelen kunt aanschaffen!
  Wie kan mij de oplossing geven?
  Alvast mijn hartelijke dank.
  M.vr.gr. Antoinette.

 20. E zegt:

  Weet iemand of de waardepunten ook in te leveren zijn bij aankoop van een melkopschuimer van Saeco?

 21. Maria zegt:

  Ik vind het van de gekken dan hebt je jaren gespaart voor DE punten
  En nou kan je gewoon niets mee geen info niets ik vind het heel slecht van de blokker en van DE
  Groetjes Maria

 22. Wilma zegt:

  Waar kan ik de catalogus met de punten vinden?
  Het zoeken op internet valt niet mee bij DE!
  Jammer.

 23. Koffieboontje zegt:

  Ik heb een hele hoop punten liggen en zoek me suf op het internet om een catalogus te vinden met producten van DE die ik ervoor kan inruilen. kan er iemand een link plaatsen of bestaat dat niet meer? Ik lees hier wel 5000ptn = 25€ korting, is dat de enige actie??

 24. koffiekaatje zegt:

  Als dit goede reclame is ?
  Wat een karige geschenkenkeus voor de langgespaarde punten.
  Een boekje is er al niet meer,vroeger was het nog leuk om punten te sparen.
  Ik ben bang,dat dit het begin van het einde is van het puntenspaarsysteem van DE.
  ,

 25. Elisa zegt:

  Jammer dat de redactie totaal niet reageert op de vraag. Volgens mij willen ze van de spaarpunten af.
  Nogmaals waar (als het nog bestaat)kunnen wij het geschenkenboekje krijgen?

  Wij waren aan het sparen voor een glazen theepot. Nergens meer te vinden.

  Jammer Jammer.

  Toch een andere merk koffie gaan drinken.

 26. Paul Budding (redactie) zegt:

  De informatie die je zoekt staat gewoon online Elisa:

  Het D.E geschenkenassortiment is verkrijgbaar bij zo’n 350 Blokker winkels en consumenten kunnen daar ook hun waardepunten verzilveren. Kijk op http://www.blokker.nl/de voor meer informatie en het assortiment. Er is vooralsnog geen boekje verkrijgbaar met D.E artikelen.

Reageer