Bij Amazon betalen met iDEAL

Bij Amazon betalen met iDEAL

Het is mogelijk om bij amazon.nl te bestellen. Dat maakt het allemaal wat makkelijker dan toen je alleen nog bij amazon.de kon bestellen. In het buitenland kennen ze iDEAL niet, maar nu Amazon in Nederland is, kun je bij amazon Nederland gewoon met iDEAL betalen.

Het aanbod Nederlandse boeken is bijvoorbeeld enorm toegenomen. Wil je Nederlandstalige boeken, klik dan op de link hieronder, die brengt je direct naar de Nederlandstalige boeken.

Delen:

17 Reacties to "Bij Amazon betalen met iDEAL"

 1. Ik heb voor 60 euro aan giftcards gekocht omdat ik geen creditcard heb en om met dat tegoed te kunnen betalen moet ik alsnog creditcard info invullen.

 2. Paul Budding (redactie) · Edit

  Hallo ik heb hetzelfde probleem als Moira. Giftcards gekocht en kan nu niet verder met betalen terwijl mijn saldo aangeeft voldoende geld te hebben.

  Wat nu? HELP

  Vervelend dat je ook tegen dit probleem aanloopt! Tegenwoordig kun je ook betaling met automatische incasso. Probeer anders de stappen uit het artikel over automatische incasso te volgen en ik verwacht dat je dan wel je bestelling kunt afronden als deze betaalwijze is ingesteld (ook al betaal je nog steeds met een giftcard en wordt er dus niets afgeschreven van je bankrekening).

 3. Hallo ik heb hetzelfde probleem als Moira. Giftcards gekocht en kan nu niet verder met betalen terwijl mijn saldo aangeeft voldoende geld te hebben.

  Wat nu? HELP

 4. Ik vind het het helemaal niks om Amazon toestemming voor automatische incasso te geven. Ik kan ook werkelijk waar niet begrijpen waarom het ze niet gelukt is iDEAL aan te bieden. Elke kleine huisvrouwensite lukt het om iDEAL erop te zetten en ook een Ali-express biedt dit al een lange tijd aan. Jammer want ze hebben af en toe wel een leuke aanbieding en zelfs een Nederlandse vertaling maar dus verder geen verstand van de Nederlandse markt.

 5. Het hele betaalsysteem van Amazon vind ik WAARDELOOS EN OMSLACHTIG, een ander woord is er niet voor. Als het met Paypal niet kan omdat het een concurent is, best, maar waarom dan geen IDEAL?
  Ik erger mij er tenminste groen en geel aan, gewoon achterlijk.
  Je krijgt ook de indruk dat ze wel erg zeker willen zijn dat ze het geld binnen hebben bij afronden van bestelling. Maar ja, die garantie geven de banken toch?
  Bij een eventuele retour betaling, blijft je geld ook toch bij Amazon staan?
  Ze willen dan weer dat je het bij hen op maakt, dus blijft lang staan. Rente is niet hoog voor 1 individu, maar als er miljoenen geparkeerd staan is het iets anders.

  Ze zijn overigens heel dom bezig, want vele bezoekers zullen best iets hebben gevonden, maar knappen af op die betaalwijze en gaan een webshop verder kijken.
  Betalen moet niet omslachtig zijn.
  Ik vind het helemaal niets.
  Gelukkig zijn er aanbieders genoeg, meestal ook wat goedkoper.

 6. Paul Budding (redactie) · Edit

  hoe veel cadeau kaarten kan je gebruiken per bestelling?

  Bij mijn weten zit daar geen limiet aan en kun je meerdere giftcards met elkaar combineren.

 7. Paul Budding (redactie) · Edit

  Fijn om te lezen dat het uiteindelijk allemaal goed is gegaan Moira. En bedankt voor je reactie, dat vind ik leuk om te lezen!

 8. Hoi Paul, absoluut niet, ik heb zelfs nog bijna 20 euro over. Blijkbaar zègt Amazon alleen dat het nodig is om een creditcard te koppelen. Ik heb ze namelijk gebeld met een andere vraag over mijn bestelling. De (alleraardigste) medewerker die mij hielp belde mij ’s avonds nogmaals terug om bovenstaande door te geven, terwijl ik hier helemaal niet naar gevraagd had. Vervolgens werd het ook nog eens per mail bevestigd. Ik besloot het even af te wachten en uiteindelijk liep mijn order een dag later gewoon door. Zonder creditcard, geen probleem. Ik dacht serieus dat ik me behoorlijk had laten oplichten en de procedure kàn uiteraard in de toekomst veranderen, maar ik ben uiteindelijk zeer tevreden met beltegoed.nl, amazon.de én webshopblog.nl. Bedankt en supernetjes dat je overal zo keurig op antwoord!

 9. Paul Budding (redactie) · Edit

  Bij wie is dit dan gelukt? Amazon laat namelijk zelf het volgende weten: “Volgens onze richtlijnen is het nodig om een rechtsgeldig betaalbewijs toe te voegen aan je account, in Nederland en België is dat een creditcard. Ook als je een bestelling plaatst met tegoedbonnen.” Dus zonder creditcard, geen verzending. Ook al heb je betaald met giftcards en een bestelbevestiging ontvangen.

  Bij de tientallen bezoekers op Webshopblog.nl die een giftcard hebben besteld en daarmee betaald hebben bij Amazon. Zoals eerder al gezegd: wellicht was het totaalbedrag van je bestelling hoger dan het tegoed aan giftcards?

 10. Bij wie is dit dan gelukt? Amazon laat namelijk zelf het volgende weten: “Volgens onze richtlijnen is het nodig om een rechtsgeldig betaalbewijs toe te voegen aan je account, in Nederland en België is dat een creditcard. Ook als je een bestelling plaatst met tegoedbonnen.” Dus zonder creditcard, geen verzending. Ook al heb je betaald met giftcards en een bestelbevestiging ontvangen.

 11. Paul Budding (redactie) · Edit

  Hallo, ik heb giftcards, via igiftcards, gekocht en ingewisseld. Ging allemaal prima, het geld staat op mijn amazon giftcard balance. Maar nu wil ik afrekenen en kan de continue- button niet gebruiken. Contact gehad met Amazon en zij geven aan, dat je toch een creditcard aan je account moet koppelen om je giftcardbalance te kunnen gebruiken. Weten jullie hoe dit zit, of wat ik moet doen? Of ben ik mijn geld nu kwijt?

  Dit komt me niet bekend voor, heel veel andere mensen kochten al bij Amazon met alleen maar giftcards. Kan het zijn dat de totale waarde van je bestelling hoger is dan je tegoed aan giftcards? Dan zul je namelijk het restant nog wel moeten betalen met een creditcard. Let goed op het eindbedrag bij het afrekenen, die kan soms iets hoger uitvallen dan op de productpagina omdat er verzendkosten naar Nederland bij kunnen komen als je bij een externe verkoper bestelt.

 12. Hallo, ik heb giftcards, via igiftcards, gekocht en ingewisseld. Ging allemaal prima, het geld staat op mijn amazon giftcard balance. Maar nu wil ik afrekenen en kan de continue- button niet gebruiken. Contact gehad met Amazon en zij geven aan, dat je toch een creditcard aan je account moet koppelen om je giftcardbalance te kunnen gebruiken. Weten jullie hoe dit zit, of wat ik moet doen? Of ben ik mijn geld nu kwijt?

 13. Paul Budding (redactie) · Edit

  ik heb zelf giftcards 50 gekocht nou ik heb ik ingewisseld site van amazon duitsland wil ik er mee betalen lukt niet hoekan dat weet iemand dat?

  Wat voor foutmelding krijg je? Kan het zijn dat je bijvoorbeeld giftcards hebt gekocht voor amazon.COM in plaats van Amazon.DE?

 14. ik heb zelf giftcards 50 gekocht nou ik heb ik ingewisseld site van amazon duitsland wil ik er mee betalen lukt niet hoekan dat weet iemand dat?

 15. Paul Budding (redactie) · Edit

  De prijzen voor de giftcards worden bepaald door de verkoper. Voor garanties hoef je trouwens niet bang te zijn bij Amazon, die handelen ze prima af via hun gratis antwoordnummer.

 16. Het was eerlijker geweest om erbij te vermelden dat je meer dan 10% extra betaald voor de Amazon gift card.
  Hierdoor is het al gauw voordeliger om in eigen land te kopen, zeker gezien de grotere zekerheid i.v.m. graranties.

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.