Douwe Egberts-punten inleveren in webshop Douwe Egberts

Douwe Egberts-punten inleveren in webshop Douwe Egberts

De koffiepunten van Douwe Egberts zijn bij jong en oud bekend. Al zo’n 80 jaar knipt half Nederland de zegels uit de verpakkingen van Douwe Egberts en Pickwick voor korting op de producten van deze merken.  Nu is er ‘Douwe Egberts &meer’ waarmee je extra eenvoudig punten spaart en deze ook nog eens online kunt inleveren. Deelnemen aan het Douwe Egberts &meer-programma is gratis.

Je krijgt een persoonlijke klantenkaart waarmee je onder meer extra waardepunten spaart, en bovendien punten kunt laten overschrijven naar je klantenkaart. Je kunt deze waardepunten vervolgens besteden in de winkels en Koffie Café’s van DE, maar ook in de webshop van Douwe Egberts. Voortaan hoef je dus de deur niet meer uit om punten in te leveren, maar doe je dit gewoon via de online shop.

UPDATE 29 november 2014: de webshop van Douwe Egberts is gesloten per 28 december 2014. Je kunt wel bij Blokker DE-koffiepunten besteden in deelnemende winkels. Blokker heeft aangegeven dat ze het in de toekomst ook mogelijk wil maken om direct Douwe Egberts-punten in te wisselen in de webshop.

GA NAAR DE BLOKKER WEBSHOP EN BEKIJK HET DOUWE EGBERTS ASSORTIMENT

 

79 Reacties to "Douwe Egberts-punten inleveren in webshop Douwe Egberts"

 1. graag wil ik me aanmelden voor de online webshop. wel raar dat ik het zo moet doen hoor mar goed. graag aanmelden

 2. Mijn vrouw en ik drinken véél Nespresso, ttz L’Or Espresso … maar waar kunnen we in België met de DE-punten terecht ? Let wel: wij kopen ook in België, vnl. bij Colruyt.

  Met vers gebrande groeten,

  Jo

 3. Paul Budding (redactie) · Edit

  Ik ben bang dat je er alleen iemand in Nederland blij mee kan maken Jo… Douwe Egbert geeft op hun site aan dat ze alleen bestellingen in Nederland versturen. Maar wellicht ben je een keer in Nederland en kun je een Douwe Egbert Café bezoeken?

 4. Paul Budding (redactie) · Edit

  Iedere 200 punten is 1 euro waard. Je kunt dus met 5000 punten in totaal 25 euro korting krijgen op het Douwe Egberts-assortiment bij Blokker.

 5. bingovrijwilliger · Edit

  we gebruiken de D-E punten voor pakken D E koffie
  waar kan ik deze punten nu inwisselen?

 6. Ik heb een Douwe Egberts card met nog punten er op, waar kan ik ergens te weten komen hoeveel punten er nog op staan?

 7. t lijkt onmogelijk om zonder “in te loggen” gewoonte zien wat er te wisselen valt voor punten, demotiverend! Wil een oud vrouwtje snel helpen door e.e.a. op de website te laten zien, viel dat even tegen!

 8. vroeger had je een boekje waar je in kon kijken wat je voor je waardepunten DE kon krijgen. kan ik dat boekje ook via de computer bekijken en waar?

 9. Ik ben op zoek naar het kinderserviesje van Blond dat bij D.E. verkrijgbaar was. Kan ik dat bij Blokker ook bestellen. Kan ook nergens een D.E. catalogus vinden. D.E. laat ons zo flink in de steek. Daar sta je dan met je punten waar je zo hard voor hebt gespaard.

 10. Paul Budding (redactie) · Edit

  Ai Anja, het lijkt er inderdaad op dat dat niet meer in het assortiment zit… 🙁

 11. Ik begrijp dat je geen punten meer kunt inwisselen voor koffie, klopt dat? Ik heb dat namelijk nergens een aankondiging over gelezen. Zo ja wat moeten we dan met de gespaarde punten van de club? Ik heb geen behoefte één van de artikelen te kopen die wél verkrijgbaar zijn. Klantonvriendelijke actie in dat geval, een reden minder om DE kopen.

 12. Na het “zoeken” op Blokker.nl/spaaraktie Douwe Egberts etc. is het mij niet gelukt om de uitgebreide spaarcollectie v. D.E. te vinden, waarin duidelijk wordt met hoeveel punten en evt. bijbetaling men de D.E. artikelen kunt aanschaffen!
  Wie kan mij de oplossing geven?
  Alvast mijn hartelijke dank.
  M.vr.gr. Antoinette.

 13. Weet iemand of de waardepunten ook in te leveren zijn bij aankoop van een melkopschuimer van Saeco?

 14. Ik vind het van de gekken dan hebt je jaren gespaart voor DE punten
  En nou kan je gewoon niets mee geen info niets ik vind het heel slecht van de blokker en van DE
  Groetjes Maria

 15. Waar kan ik de catalogus met de punten vinden?
  Het zoeken op internet valt niet mee bij DE!
  Jammer.

 16. Ik heb een hele hoop punten liggen en zoek me suf op het internet om een catalogus te vinden met producten van DE die ik ervoor kan inruilen. kan er iemand een link plaatsen of bestaat dat niet meer? Ik lees hier wel 5000ptn = 25€ korting, is dat de enige actie??

 17. Als dit goede reclame is ?
  Wat een karige geschenkenkeus voor de langgespaarde punten.
  Een boekje is er al niet meer,vroeger was het nog leuk om punten te sparen.
  Ik ben bang,dat dit het begin van het einde is van het puntenspaarsysteem van DE.
  ,

 18. Jammer dat de redactie totaal niet reageert op de vraag. Volgens mij willen ze van de spaarpunten af.
  Nogmaals waar (als het nog bestaat)kunnen wij het geschenkenboekje krijgen?

  Wij waren aan het sparen voor een glazen theepot. Nergens meer te vinden.

  Jammer Jammer.

  Toch een andere merk koffie gaan drinken.

 19. Paul Budding (redactie) · Edit

  De informatie die je zoekt staat gewoon online Elisa:

  Het D.E geschenkenassortiment is verkrijgbaar bij zo’n 350 Blokker winkels en consumenten kunnen daar ook hun waardepunten verzilveren. Kijk op http://www.blokker.nl/de voor meer informatie en het assortiment. Er is vooralsnog geen boekje verkrijgbaar met D.E artikelen.

 20. ik wil graag een DE koffieautomaat kopen .. met gespaarde punten… maar wat ik wil staat er niet bij Blokker…. dus wat moet ik met al die punten nu…. vind het hier maar onduidelijk allemaal… dat boekje heb ik ooit eens gekregen maar nu moet je alles maar bij Blokker halen…..er is haast niks leuks bij… graag wil ik wat hebben wat ik leuk vind en dat staat er niet bij… saai hoor. kan ik ook al mijn punten alleen voor geld inleveren ergens….. dan doe ik dat wel.. ik hoor graag iets terug van DE,,,

 21. 43 jaar lang heb ik punten gespaard en ingeleverd voor koffiezetapparaten ,zilveren theelepels kop en schotels en nu is er bijna niets zeg dan gewoon Douwe Egberts wil wel dat u de koffie drinkt maar de punten willen we niet meer dan weet iedereen waar hij aan toe is want dit lijkt nergens op ik ga wel over op andere koffie en dat na 50 jaar het merk trouw gebleven te zijn.

 22. spaar 30 jaar punten voor de espressomachine heb het bijna bijelkaar 120000 punten kun je nergens meer terecht een slechte zaak blokker mag de troep houden en stop gelijk met DE

 23. Wat een lelijke onzin-artikelen heeft Blokker voor je jarenlang opgespaarde DE-punten! Schande! Ik stap onmiddelijk over op heerlijke gouden Lidl-koffie.

 24. na jaren van sparen, tellen en bundelen blijkt alleen de voedselbank koffie voor de punten te krijgen.
  Een goede zaak, want zeg nou zelf, niemand zit op dat beperkte aanbod van lelijke kopjes bij Blokker te wachten.

 25. Ik Google bij de Blokker om es te kijken wat 58.000 punten opleveren. En verrek, ik kan er een eierdop op krijgen. Wel honderd natuurlijk, maar meer keuze is er zo ongeveer niet. Of ik moet voor een triest koffiezet apparaat gaan…. En ik wed, dat we over een jaar ofzo ook die niet meer kunnen krijgen, want natuurlijk gaat de Blokker de deal met DE niet houden, want er is echt bizar slecht assortiment tav de DE punten. En dus loopt t niet. En dus sluit de Blokker t af. En dus zit ik hier volgend jaar met 58. 400 punten…. Waar ik mn kachel mee aan kan steken…

 26. het rendement van jarenlang sparen is gewoon teniet gedaan. Het karige assortiment bij Blokker is de moeite van het sparen niet waard. Tijd om eens andere koffiemerken te gaan uitproberen.

 27. Jarenlang gespaard en nu blijkt het assortiment bij Blokker ook nog eens minimaal te zijn….. Mokken en theeglazen, verder wat servies met een megalogo op de voorkant. Jammer hoor….ik stop met DE.

 28. Ik heb een paar zegels waar €10,- op staat.
  Hebben deze ook werkelijk deze waarde aan zegels?
  Wie heeft hier ervaring mee?

 29. jee wat een k zooi zeg. ik heb wel 100,000 pnt en zou er een DE apparaat voor willen. zo.n luxe… nou kan ik die dus niet vinden he…alleen die prulletjes zooi. kopjes ,glazen theepotten.. die hoef ik niet… DUS WAT kan ik nu met al mn punten…. kan ik er dan pakken koffie mee krijgen????? of zal ik ook maar over gaan op de GOUDEN KOFFIE van LIDL… als die zo lekker is..
  EN GEEFT IEMAND VAN “DE” hier een reactie op alle vragen????? ik zie niks… dus graag reageren ..

 30. Ik heb 26.990 DE punten voor een DE Exellent 10 TK met isoleerkan klaar liggen het gaat om KBGT 741 die voor 26.990 punten bij Blokker besteld kan worden alleen is di apparaat bij Blokker niet bekend kunt U mij vertellen waar ik dan wel met mijn punten zo’n apparaat kan kopen, bij voorbaat dank

 31. Mijn vraag hebben jullie helemaal geen winkels meer. En zijn de punten alleen maar bij blokker in te leveren of ook nog op andere plaatsen. Als het alleen bij blokker is het echt waardeloos eerder hadden jullie zulke leuke artikelen dat valt nu echt tegen. Bij voorbaat dank

 32. Paul Budding (redactie) · Edit

  Sinds de DE Winkels gesloten zijn en de webshop ook uit de lucht is kun je alleen nog maar koffiepunten inwisselen bij Blokker.

 33. Paul Budding (redactie) · Edit

  Als het bij Blokker niet (meer) te verkrijgen is, dan is er helaas geen andere optie om aan deze isoleerkan te komen. Alle andere verkoopkanalen waar je punten kon inwisselen zijn inmiddels namelijk gesloten. 🙁

 34. Graag zou ik een losse glas kan van mijn koffiezetapparaat bestellen evenals de losse deksels .Alleen kan ik ze nergens meer vinden , bij blokker .
  Betekent dit dat je ze niet meer kunt aankomen ?

 35. Hallo,

  Jeetje, wat een negatieviteit zeg! Zijn jullie wel volwassen? De redactie reageerd wel degelijk of er kan niet gelezen worden?????? D.E. Julie hebben nog steeds de lekkerste koffie van Nederland ☺️. Ga zo door! ??

  Mvg Ireen

 36. Paul Budding (redactie) · Edit

  Ik wil geld voor mijn punten ontvangen,waar kan ik terecht.

  Dit is niet mogelijk met het spaarprogramma, je kunt alleen punten inwisselen voor producten. Maar misschien dat je je punten kunt verkopen aan iemand op Marktplaats?

 37. Paul Budding (redactie) · Edit

  Graag zou ik een losse glas kan van mijn koffiezetapparaat bestellen evenals de losse deksels .Alleen kan ik ze nergens meer vinden , bij blokker .
  Betekent dit dat je ze niet meer kunt aankomen ?

  Het zal afhangen van het type koffiezetapparaat dat je hebt. Dit is wat Douwe Egberts op zijn eigen site heeft staan:

  De onderdelen voor het D.E Technivorm Excellent koffiezetapparaat kunt u bestellen in zo’n 500 Blokker winkels. Klik hier voor meer informatie over de deelnemende Blokker winkels of neem contact op tijdens kantooruren op werkdagen met Blokker klantenservice: 020-8200976.

  De losse onderdelen voor het D.E Technivorm Excellent koffiezetapparaat zijn ook verkrijgbaar via de webshop van Technivorm, de fabrikant van het koffiezetapparaat. Klik hier voor de webshop.

  Onderdelen voor Philips apparaten zoals het Senseo padapparaat zijn te bestellen bij Philips zelf: http://www.philipsstore.nl

 38. Ik vind dit een kwalijke zaak, en heb jaren voor DE punten gespaard om
  een koffiezetapparaat van DE te nemen,en waar kan ik deze nu nemen
  want ik heb zo langgggggggggggggggg gespaard en nu?

 39. Website van DE zelf is (met firefox) niet goed te bekijken. Moet zozeer verkleind worden dat letters niet meer te lezen zijn; website van Blokker geeft geen overzicht van wat je voor je punten kunt krijgen; ze selecteren wel wat voor je voor. Leuk spaarsysteem vakkundig om zeep geholpen!!!

 40. Ik kan nergens vinden of ik met punten ook nog het zeer fantastiche koffie zetapparaat van douwe egbert kan bestellen ik zie alleen bij blokker de Senseo en die vindt ik waardeloos veel te vlug kapot.Kunt u me aub antwoord geven.

 41. eindelijk na zo’n 30 jaar sparen en een hele zondag knippen, tellen en bundelen, ben ik dan zo ver : ik ga wat moois uitzoeken voor mijn punten.
  helaas………….DE stuurt je naar Blokker en daar zie ik een paar kopjes en een hoop koffiezetters….is dat alles ??
  wat een domper, is dit de dank dat je altijd bewust DE hebt gedronken, want die punten he…, ben er helemaal verdrietig van.
  sorry DE, maar nu laat je je trouwe klanten toch wel heel erg in de steek !
  wat moet ik nu met die punten ? een paar dure kopjes kopen waarbij ik telkens aan jullie herrinert wordt omdat er dubbeldik DE opstaat gedrukt ?
  MIJN koffie smaakt in elk geval behoorlijk bitter hierdoor.

 42. Paul Budding (redactie) · Edit

  Kan ik nog koffie halen voor mijn DE PUNTEN halen bij blokker

  Bij mijn weten niet, en kon dit alleen in de DE-winkels toen die nog bestonden.

 43. hallo mensen.
  ik ben ingrid van herpen en heb samen met mijn partner als particulieren een facebook pagina opgezet nl. “HELPLESS PAWS RESCUE” om een vrouwtje wat 60 zwerfhonden opvangt en 20 katten in Macedonia (het voormalig joegoslavië) te helpen.
  Zij heeft het heel moeilijk om de honden en katten te voeren en van de broodnodige medicijnen te voorzien.
  Nu wil ik allerlei verschillende punten verzamelen en omzetten in geld voor deze mevrouw.
  wij gaan er op onze eigen kosten een keer of 3 per jaar naar toe om te helpen met hokken te bouwen en bestaande hokken te isoleren en alles wat we nog maar meer kunnen doen. nemen dan ook grote dozen met nestjes en warme dekens mee en van alles meer wat we zo krijgen.
  wil iemand van jullie hier zijn punten naar mij opsturen voor dit goede doel???
  ik hoop dat ik heel veel reacties krijg. u kunt mij een berichtje sturen via de pagina van helpless paws rescue of zoek mij op messenger
  hieronder de link naar de pagina kunt u met eigen ogen zien wat we proberen te doen.
  https://www.facebook.com/helplesspawsrescue/
  lieve groetjes ingrid

 44. Het is inderdaad schandalig dat ik en zoveel anderen jaren hebben gespaard en er betrekkelijk niks meer mee kunnen kopen!!
  Ik was aan het sparen voor een espresso machine.
  Dus maar overgaan op een ander merk koffie want die kunnen ook heel goed zijn en goedkoper!!!

 45. Ik heb een pas van DE en daar staan 4.700 punten.
  Nu heben ik die van iemand overgekocht en heb geen
  post code van die pas.
  Met als gevolg ben ik mijn geld kwijt van die 4.700 punten.
  Want ik was bij blokker om daar wat van te gaan kopen maar ze moesten een postcode hebben.
  En die heb ik nietheb wel het nummer van de streepjes code.
  Kunnen jullie mij helpen .
  Hoor graag van jullie..
  M. V. G. Jeanne Holubiak

 46. De SpaarPuntenBank is een kleine organisatie die spaarpunten en zegels inzamelt. Wij ”clusteren” de ingezamelde punten en zegels tot volle spaarkaarten en wisselen deze in bij de betreffende fabrikant of winkel voor gratis producten, zoals koffie, thee, een boodschappenpakket of speelgoed. Deze gratis producten worden gedoneerd aan mensen die het op de één of andere manier erg moeilijk hebben om rond te komen, denk aan minima met kinderen of ouderen.
  Heeft u nog een “keukenlade” vol met spaarpunten /zegels van bijv. D.E.(Douwe Egberts, Pickwick), AH (Perla), Bakkerij ’t Stoepje, enz. , dan kunt U deze aan ons doneren. Met alle kleine beetjes zijn wij zeer geholpen. Het inlever-adres in uw regio is:
  de SpaarPuntenBank, p/a Poortugaalstraat 308, 2729 HM Zoetermeer.

 47. Ik heb ooit irisch koffie glazen gehad op de punten.
  Helaas heb ik met de kerst er een gebroken,zijn ze nog te krijgen
  Hoor graag van jullie
  M.V.G. B. Wagenaar

 48. Ben ik de hele avond op internet aan het zoeken naar “geschenken” (eventueel met bijbetaling) van DE.
  Nergens dus. Kom alleen op de site van Blokker met glazen en kopjes waar de kast al vol van staat.
  Waar zijn de zilveren lepeltjes, kinderbestek en andere originele geschenken?
  Heb ik dus jarenlang voor niets zegeltjes uitgeknipt.
  Kom per toeval op dit forum en blijk niet de énige te zijn.
  Jammer de koffie van DE is heerlijk maar dit is een slechte zaak!!

 49. Ik heb genoeg punten gespaard en krijgt ook nog punten van mensen waar kan je ze inwisselen en iets leuks van kopen !

 50. Dit vind ik zo triest dat al die heerlijke gezelligheid er niet meer is. Het geschenkenboekje. Ook al geen DE winkel meer. En wat een flut spoullen hebben ze nu. Vroeger kon ik geen keuze maken uit alle leuke dingen die ze hadden, nu heb ik eindelijk na jaren voldoende punten om eens iets te bestellen dat de moeite waard is… kan ik niets bestellen omdat het allemaal 3 x niks is.
  Het gaat DE alleen om het geld. Niet om wat de klant leuk vindt. Terug met de leuke spullen, de ruimte keus en het geschenkenboekje!!

 51. Paul Budding (redactie) · Edit

  Waarom wordt er geen antwoord gegeven op de vragen???

  In het artikel geven we al aan waar je je punten kunt inwisselen: bij Blokker-winkels in Nederland.

 52. Dit is van de gekke. Waarom hielden de DE-winkels ermee op? Was het omdat wij te veel spaarden? Ik zit met duizenden punten en wat nu? De troep die Blokker ervoor verkoopt hoef ik niet. DE waar bent u eigenlijk mee bezig. Ik heb reeds vele boze reacties gelezen; doe daar wat mee, bundel ze en kijk of jullie nog wat voor de DE-spaarders kunnen doen, maar niet via Blokker met alleen de stomme kopjes, theeglazen, etc. En de redactie met die “dooddoeners”, dat vind ik afschepen en daar kunt u beter mee ophouden. Geef de spaarders een behoorlijk antwoord of zeg gewoon “Jullie kunnen de punten weggooien”.

 53. Alleen de punten waren nog de reden waarom ik weleens voor DE-koffie ging. Maar ik koop net zo goed AH koffie, krijg je €2,00 terug voor 250 punten (12 pakken koffie). En Lidl koffiepads zijn ook goed, en goedkoper.

 54. hallo allemaal ik ga over op koffie van AH. Perla . Spaarkaart , klinkende munt . bij volle kaart.

 55. Wat een teleurstelling , D.E serveert geen koffie meer maar zijn spaarders AF!!
  hoef de(
  punten) lees koffie niet meer te drinken ! Armzalige Blokker collectie !
  zo gaan ze met hun trouwe klanten om!!!! Alleen maar kopjes schande!!!!
  zal A H perla koffie gaan drinken , krijg je nog wel iets terug.

 56. Het zou mooi zijn om de punten te kunnen inleveren bij Blokker voor het hele assortiment van Blokker en niet alleen het karige DE aanbod.
  Dat is een goed en makkelijk uitvoerbaar plan. Zo houdt DE zijn koffieverkoop en Blokker zijn klanten.
  Zoniet? dan lijkt mij inwisselen van de bonnen voor geld een goed alternatief voor de trouwe DE koffiedrinkers alleen snijdt Blokker zich dan hiermee in de vingers.

 57. Anny van der Mei · Edit

  Wat mis ik de D. E. winkel. waar wissel ik mijn punten nou in? het is nog al ingewikkeld op de side.

 58. Janny labrujere · Edit

  Ik ben ook al jaren aan het sparen voor iets maar je kan net zo goed naar een winkel gaan dan ben je waarschijnlijk nog goedkoper uit dan die bonnen sparen jaren en jaren en dan nog heb je maar een kop en schotel. Jammer hoor, maar ik ben blij dat ik niet de enige ben met negatieve gedachten over het sparen . Slechte reklame!

 59. Sandra van Arnhem · Edit

  Ik wil graag de xl theeglazen maar die zijn niet op de douwe Egberts punt en te krijgen. Jammer heb er lang voor gespaard. Het assortiment is wel heel erg klein waar je uit kiezen kan. Waarom?

 60. Had een nieuwe waterkoker nodig ben naar Blokker gegaan was er maar een waar ik ui kon kiesen van Phillips nou dat was het . Dus ik dacht ga op de site kijken is er gewoon geen boekje waar je uit kan bestellen vind er niks meer aan. Ik ga stoppen met sparen en ga op andere koffie over.Jammer D.E

 61. Lieve mensen ik zou hier graag een oproep willen doen. Mochten er hier mensen zijn die geen D.E punten sparen of iets willen doen voor een goed doel ik verzamel spaar punten voor Helpless Paws Rescue voor een sterlisatie project voor honden voor meer info neem een kijkje op hun Facebook pagina alle hulp is welkom
  wilt u punten doneren en of meer info kan u altijd een mailtje sturen

 62. D.E. Lacht zich kapot!
  Nederland heeft voor honderden miljoenen euro’s koffie gekocht en zitten meestal met punten die geen mik voorstellen …
  Slimme marketing … alleen niet eerlijk, en van bedrijven die niet eerlijk zijn koop ik lekker niks!

 63. Nou, niet DE lacht zich kapot maar de kwade genius in het geheel: Jan Bennink en de huidige eigenaar, het Duits/Oostenrijkse/Amerikaanse Gesellschaft J.A.B. Van Douwe Egberts naar Sara Lee, D.E. Masterblenders, Jan Bennink (vriendje van JAB) naar JAB. Iedereen met kennis van de koffiebranche eruit gewerkt en ingevuld met vriendjes van Bennink. Bij de overname door Jab werd Bennink beloond met minimaal 25 miljoen euro in aandelen. Woont thans ergens in het buitenland. (Google maar eens).
  Bennink heeft dezelfde truc uitgehaald met meerdere bedrijven, waaronder Numico.

  De reden waarom u nog steeds belazerd wordt met prullaria voor uw punten? Zie boven.
  Men is niet geinteresseerd in in het spaarsysteem en het zal gegarandeerd helemaal verdwijnen.
  Ik zou overstappen op een ander koffiemerk.

Plaats reactie